Reisfundamentals

Ik ga op reis en ik neem mee… Op paspoort en ondergoed na, is er een aantal zaken die op onze vakanties en reizen niet mag ontbreken. Zaken waar we ter plekke naar op zoek gaan en die het reizen een stukje aangenamer maken. Onze 10 reisfundamentals in willekeurige volgorde. Zijn we nog iets vergeten?

De Waka Waka zaklamp. Een zeer krachtige zaklamp om ‘s nachts, tussen scheerlijnen door, je weg naar het toilet te vinden op de camping. Oplaadbaar via zonnecellen en tevens te gebruiken om, via een USB aansluiting, je telefoon op te laden. Prijzig, maar de investering meer dan waard.

Vega vidi vici. Het vegetarische alternatief voor braai of barbie.

Oordopjes. Omdat niet alle hotelkamers even goed geïsoleerd zijn.

De Subway. Vertrouwd, veilig en altijd goed. Wel even checken of de handschoenen die de broodjes smeren niet ook de kassa bedienen, want we willen natuurlijk wel gezond blijven.

Zoute Ovaaltjes van Klene. Het lekkerst als het laatste zakje bijna op is.

Goede koffie. Lang niet altijd zo vanzelfsprekend.

De, one-and-only, klassieke waterdompelaar. Op elke hotelkamer kokend water voor; koffie, thee, soep, noedels etc. Denk aan verouderde stoppenkasten!

Plastic zakjes met seal sluiting, goed om van alles en nog wat in te bewaren.

Outdoor hoed met slappe rand (geen pet!). Omdat foto’s maken met een zonnebril op niet te doen is, het druppels op je bril voorkomt en er niet altijd een lieve vrouw voorhanden is om de zon uit je ogen houden tijdens het fotograferen.

Portable coffeemaker. Het nut behoeft geen uitleg. Er bestaat geen wakker worden zonder koffie. Na een paar keer uit nood een zakje koffiesoep (oploskoffie…je kunt het gewoon geen koffie noemen) te hebben gedronken, biedt deze koffievibrator een uitkomst. We zouden ‘m graag eens uitproberen tijdens onze volgende reis.

USB oplader voor in de auto. Als je ‘m nog niet hebt…kopen! We hebben nog niet eerder zoveel plezier gehad van een aankoop van een paar centen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.